Tijdens de Pitstop in Vught gaan we voorbij de waan van de werkdag

Emeritus hoogleraar Joep Dohmen over leiderschap en het belang van deugden

Waarom de Pitstop?
Onze omgeving verandert continu, hetzij door koerswijzigingen in beleid hetzij door trends. Technologische innovaties volgen elkaar in een hoog tempo op. Door disruptieve krachten als digitalisering en virtualisering verandert de markt en daarmee ook de relatie tussen organisatie en cliënt. Wat betekenen deze veranderingen voor de manier waarop we naar ons werk en naar onszelf kijken? Wat voor leiderschap vraagt dit? En, hoe nemen we positie in deze stroom van veranderingen?

 

 

Pitstopsessie Vught

Hoe?
Om antwoord te kunnen geven op deze vragen organiseert Filosofie Zakelijk in samenwerking met Satori de Pitstop in Vught. De Pitstopsessies zijn bijeenkomsten voor de zakelijke markt en hebben elke keer een ander thema waar één of meerdere ervaren sprekers mee aan de slag gaan. Zo stonden eerder onderwerpen als autoriteit, identiteit en leiderschap centraal. De dagseminars zijn kleinschalig en hebben een persoonlijk karakter. Ze bieden geen hapklare oplossingen op voor de hand liggende problemen in organisaties, maar draaien om verdieping, bezinning en reflectie op datgene waar we dag in dag uit mee bezig zijn: ons werk. Dit gebeurt vanuit filosofie en zingeving en niet vanuit commercie. Vergeet de elevator pitches, harde targets en uitpuilende mailboxen die schreeuwen om aandacht en ontdek de waarde van vertraging. Daarom zijn onze kernwoorden:

  • Reflectie
  • Bezinning
  • Ontmoeting
  • Persoonlijk


Voor wie?
De Pitstopsessies zijn bedoeld voor leidinggevenden en medewerkers die ambitie én durf hebben om een daadwerkelijke verandering te bewerkstelligen in de manier waarop zij een team of personen leiden.

Waar?
Een bijzondere bijeenkomst vraagt om een speciale locatie. Daarom organiseren we ook deze zomer de Pitstopsessie in het kloosterhotel ZIN – zorgvuldig gekozen om de bijzondere ambiance die uitnodigt tot inspirerende ontmoetingen. Datum: 26 juni 2017
Tijd: 09:00 – 17:00
Locatie: ZIN, Klooster voor zingeving en werk
Adres: Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Leon Heuts 088-7002911
of: aanmelden@vbku.nl