Seminar ‘Als harder werken niet meer werkt’: dag vol leerzame en inspirerende momenten

Op het seminar ‘Als harder werken niet meer werkt’ sprak Daniel Ofman samen met partner NielsPeter van Doorn over de voorwaarden die nodig zijn om inspiratie en inzet weer tot blofoto-daniel-inspiratie-en-inzet-in-organisaties-zwartwitei te brengen binnen een organisatie, wanneer verandering een doel kan zijn en wanneer niet en wat er nodig is om met minder energie meer te bereiken.

Het was een mooie dag vol leerzame en inspirerende momenten, op een prachtige locatie. De ruim 100 gasten waren afkomstig uit hele diverse branches en waren allen zeer enthousiast over het seminar.

Een paar reacties van de gasten:

  • ‘Zo herkenbaar! Het lijkt wel alsof iedereen vast zit in het ‘Het’ in mijn werk en het ‘Ik’ en de ‘Wij’ compleet negeren.’
  • ‘Hoe goed het boek ook is, een ontmoeting met de auteur heeft altijd meerwaarde.’
  • ‘Voor mijn master en mijn werk maak ik veel gebruik van kernkwadranten. En toen ik las dat Daniel Ofman een seminar zou geven over zijn nieuwe boek, heb ik me meteen opgegeven. Ik kan hier zoveel mee!’
  • ‘Ik neem vanavond goede ideeën mee naar huis, voor mezelf en voor mijn bedrijf. Dank daarvoor.’