De Pitstopsessie in Vught is een samenwerking tussen Filosofie Zakelijk en Satori. Waar de één gespecialiseerd is in filosofische kennis en denkt vanuit de kracht van het verhaal, is ander gespecialiseerd in het implementeren en verankeren van het verhaal in de organisatie.

Leon Heuts, Hoofdredacteur Filosofie Magazine

Filosofie Zakelijk

Filosofie Zakelijk is voortgekomen uit het tijdschrift Filosofie Magazine en het online platform filosofie.nl. Filosofie Magazine schrijft al 25 jaar over filosofie voor een breed publiek, en biedt daarmee inzicht en inspiratie. Deze kennis blijkt ook voor professionals en organisaties van belang, in een tijd waarin veel organisaties bezig zijn met de vraag waar ze voor staan, en wat hun waarde is voor de samenleving. Gelet op deze vraagstukken, probeert Leon Heuts de brug te slaan tussen filosofische ideeën en de dagelijkse praktijk in organisaties.

 

Bert Flierman, Bedrijfsstrateeg & eigenaar Satori

Satori

Wie is je klant? Dat is één van de belangrijkste vragen waarmee Bert Flierman zich bezig houdt. Flierman is eigenaar van Satori, het adviesbureau voor strategische vraagstukken en richt zich op het creëren van duurzame klantwaarde. Satori gelooft in de kracht van de dialoog, waarmee zij het samenspel tussen de markt, de belevingswereld van de klant en de interne organisatie aan het licht brengen.