We hebben het druk. Mailbox en to-dolijst puilen uit en de werkdruk is torenhoog, maar minder druk worden lukt maar niet. Druk zijn is de nieuwe maatschappelijke norm en hét probleem van onze tijd. Bedrijfs- en organisatiepsycholoog Tony Crabbe laat tijdens het dagseminar Nooit meer te druk op 16 november zien hoe het wél anders kan en hoe je het beste uit jezelf en je team kunt halen.

Aan de hand van nieuw psychologisch onderzoek, heldere strategieën en direct toepasbare inzichten verandert bestsellerauteur Crabbe onze blik op ‘druk zijn’. ‘Druk zijn’ lijkt status en waarde te geven, maar in feite levert  het ons niets op. Sterker nog, Crabbe laat zien dat het alleen maar nadelen heeft, zoals het sneller slijten van lichaam en brein, constante onrust, structureel tijdgebrek en een tekort aan aandacht.

Gedurende de dag leert Crabbe je druk zijn te gaan zien als iets onbelangrijks, waar je niet over opschept, maar dat je met schaamte moet bekennen. Hij wil jou en je team laten floreren in plaats van functioneren in deze overvolle wereld. Hij daagt je uit jezelf én je organisatie onder de loep te nemen om inzicht te krijgen in hoe jij en je team beter leren omgaan met de dagelijkse informatie-overvloed.

Datum: woensdag 16 november 2016
Tijd: 9.30 – 17.00 uur (Koffie en registratie vanaf 08.45uur)
Locatie: ZIN, Klooster voor zingeving en werk
Adres: Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught
Prijs: € 295,- (exclusief BTW). In dit bedrag zijn lunch, koffie, thee, drankjes en documentatie inbegrepen.

Dit seminar is Engelstalig.

Klik hier voor de folder over het Seminar Nooit meer te druk – Tony Crabbe

Online aanmelden kan hier of per mail aanmelden@vbku.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Stoop, telefoon: 088 700 2802
of aanmelden@vbku.nl

crabbe-tonyTony Crabbe werkt als bedrijfspsycholoog voor multinationals wereldwijd, waaronder Microsoft, Disney, Cisco, HSBC, American Express en de World Bank. Als honorair wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van organisatiepsychologie is hij verbonden aan Brickbeck College, Universiteit van Londen. Als coach en consultant is hij expert in blijvende gedragsverandering realiseren bij groepen en individuen.

Luitingh-Sijthoff en Managementboek.nl organiseren samen deze Pitstopsessie.